Hovedsiden      Hvor vil dere reise?      Hvordan vil dere reise?       Hva vil dere gjøre?      Hvor vil dere bo?      Hva vil dere vite? 

Reisemål

Norge

Norden

Europa

Afrika

Amerika

Asia

Oseania

 

Reisemåte

Bil

Buss

Båt/Cruise

Fly

Tog

 

Aktiviteter

Ski & Snø

Sol & Bad

Fotturer

Sykkelturer

Naturen i nærheten

Sportsopplevelser

 Kulturopplevelser

Byferie

Bondegårdsferie

Museumsbesøk

Fornøyelsesparker

 

Overnatting

Fjellstue/Turisthytte

Vandrerhjem

Hotell

Feriebolig

Camping

Bondegård/Seter

Fyr

 

Interessant viten

Kart/Atlas

Matinspirasjon

Reisebrev

Reisebøker

Reisereportasjer

Spill

Campingplasser

Gratis nyhetsbrev med reisetips og gode tilbud ->

Barnefamilier er de vanligste campinggjestene. Og - det er mange grunner til at barna synes det er gøy å feriere på campingplasser. De synes det er superhyggelig at familien er så tett samlet, det er ofte massevis av lekekamerater på campingplassene,   barnevennlige strender eller svømmebasseng og fine lekeplasser.

På campingplasser bor man tett. Ordensreglene finnes for at stedene skal være hyggeligst mulig for flest mulig. Så sjekk reglene og at de passer for dere før dere tar plass. Den korte avstanden mellom naboene gjør det lett å bli kjent med folk, og for å trives på campingplasser må dere være interessert å få kontakt med andre. Så hold humøret oppe og hold det ryddig rundt dere.

 

Mange barnefamilier foretrekker å leie hytte, og det er hyttene med best standard som blir fullbooket først. Kravene til komfort har økt og det stadig flere hytter har fasiliteter som bad med wc og dusj, TV, pentry, oppvaskmaskin, internett og flere soverum. Vi vil rett og slett ikke ha noe dårligere standard enn hva vi er vant til hjemme.

 

Det finnes campingplasser i de fleste land. I Sør-Europa har de spesielle luksuscampingplasser der teltet, campingvognen eller hytten står klar på plassen når dere kommer. Disse campingplassene har dessuten mange flotte fasiliteter og egne barneklubber, for mer info se Eurocamp.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2006 www.familiereiser.no utgis av Happy Learning AS, Granveien 15c, 1178 Oslo, 22 29 68 32

Ansvarlig redaktør: Wenche Aale Hægermark
Om oss - Kontakt oss - Tips oss - Oppføring - Annonsere? - Bli medlem

Friend Link:Nike Air Max 90 Ultra 2.0 Flyknit,Air Max 90,Air Max 95 Sneakers,Adidas Yeezy 350 Boost V2,Yeezy 750 Boost Schuhe,Adidas Zestra
index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index
 Google