Hovedsiden      Hvor vil dere reise?      Hvordan vil dere reise?       Hva vil dere gjøre?      Hvor vil dere bo?      Hva vil dere vite? 

Reisemål

Norge

Norden

Europa

Afrika

Amerika

Asia

Oseania

 

Reisemåte

Bil

Buss

Båt/Cruise

Fly

Tog

 

Aktiviteter

Ski & Snø

Sol & Bad

Fotturer

Sykkelturer

Naturen i nærheten

Sportsopplevelser

 Kulturopplevelser

Byferie

Bondegårdsferie

Museumsbesøk

Fornøyelsesparker

Overnatting

Fjellstue/Turisthytte

Vandrerhjem

Hotell

Feriebolig

Camping

Bondegård/Seter

Fyr

Interessant viten

Kart/Atlas

Matinspirasjon

Reisebrev

Reisebøker

Reisereportasjer

Spill

Unngå unødvendige tilleggsavgifter på flyreiser

Gratis nyhetsbrev med reisetips og gode tilbud ->

Det er ikke uvanlig at nettsteder som selger flyreiser bryter mot lover og regler for å selge flere forsikringer og dyrere reiser.

Reisesøkemotoren Orbville.no presenterer derfor fem tips for hvordan du som konsument finner den beste prisen, og unngår unødvendige tilleggsutgifter.

Den vanligste metoden flyselskapene bruker; er å vise en lav pris som plutselig heves når man kommer til steget for betaling. Det viktigste når man skal bestille en reise er å skaffe seg en oppfatningen om hvilket prisnivå som vanligvis gjelder for den aktuelle reisen, og visse selskapet viser prisen pr. person, selv om du har søkt på totalpris for flere personer.

Her er Orbville's 5 tips:

  • Søk og sammenlign priser fra flere flyselskaper og reisebyråer. En del reisenettsider har kun avtaler med de flyselskapene som betaler høy provisjon.

  • Betal med kort. Betaler du med kredittkort inngår ofte både reiseforsikring og avbestillingsforsikring.

  • Sjekk ruter med kryss i. Før du bekrefter og avslutter bestillingen er det viktig at du sjekker hvilke ruter du har krysset for, og om det er ruter som er automatiske forvalg. Behøver du forsikringer? Er det lagt på kortavgifter? Koster det ekstra å ta med bagasje, ski, barnevogn, etc.?

  • For bra til å være sant? Virker prisen for bra til å være sann? Da er det ofte også det! Sjekk at prisen gjelder for hele reisefølget, og ikke er pr. person.

  • Vær kritisk! Har du aldri hørt om flyselskapet eller reisebyrået før: søk på Internett! Misfornøyde kunder har sikkert sagt sin mening i en blogg eller et «community».

 

Tilbake til hovedsiden - Fly

 

 

 

 

 

  

 

© 2006 www.familiereiser.no utgis av Happy Learning AS, Granveien 15c, 1178 Oslo, 22 29 68 32

Ansvarlig redaktør: Wenche Aale Hægermark
Om oss - Kontakt oss - Tips oss - Oppføring - Annonsere? - Bli medlem

 Google
 
   

 

 

 

Friend Link:Air Force 1 07 Shoes,Nike Air Force 1 Flyknit Sneakers,Air Force 1 Mid 07,Nike Air Huarache Sneakers,Nike Air Jordan Sky High OG,Air Max 1 Ultra SE
index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index
NIKE AIR PRESTO ULTRA FLYKNIT,NIKE AIR PRESTO ULTRA FLYKNIT,NIKE AIR ZOOM ALL OUT,NIKE BLAZER MID MEN,NIKE CLASSIC CORTEZ MEN,NIKE CHUCK POSITE