Hovedsiden       Hvor vil dere reise?      Hvordan vil dere reise?      Hva vil dere gjøre?      Hvor vil dere bo?      Hva vil dere vite?

Reisemål

Norge

Norden

Europa

Afrika

Amerika

Asia

Oseania

 

Reisemåte

Bil

Buss

Båt/Cruise

Fly

Tog

 

Aktiviteter

Ski & Snø

Sol & Bad

Fotturer

Sykkelturer

Naturen i nærheten

Sportsopplevelser

 Kulturopplevelser

Byferie

Bondegårdsferie

Museumsbesøk

Fornøyelsesparker

 

Overnatting

Fjellstue/Turisthytte

Vandrerhjem

Hotell

Feriebolig

Camping

Bondegård/Seter

Fyr

 

Interessant viten

Kart/Atlas

Matinspirasjon

Reisebrev

Reisebøker

Reisereportasjer

Spill

Flyreiser

Gratis nyhetsbrev med reisetips og gode tilbud ->

Når norske familier reiser til utlandet foretrekker de fleste å fly. Og med de billige flybillettene det er mulig å få tak i nå, reiser stadig flere, stadig mer. Det er imidlertid en del tips som kan være nyttige å ta med seg, når man skal på flytur med barn.

 

Store variasjoner i flypriser
Tester gjennomført på FINN reise viser at flyprisene kan endre seg mye fra dag til dag, og flere ganger i løpet av én og samme dag. 

Gode tips til flyreiser med barn

En lang flyreise med barn er ofte en stor utfordring. Så det viktigste er at du selv er opplagt, slik at du har overskudd til å underholde barna, og tåler en hel del før irritasjonen tar overhånd.
 

Det er en del ting som kan bidra til å gjøre flyturen enklere. Les våre tips. ->
 

Fakta om forskjellige flyselskap

Rutiner for nettinnsjekking hos flyselskapene
Flyselskapene ønsker at passasjerene selv skal gjøre innsjekkingen på nettet, og de lokker med både bedre plassering og rimeligere billetter.

Forskjellene i økonomiklasse hos flyselskapene

Dinside.no har undersøkt og laget en nyttig oversikt over hvordan økonomiklassepassasjerene har det hos de femten ”vanligste” flyselskapene.

Flyselskapenes forskjellige bagasjeregler
Det er store forskjeller mellom flyselskapenes bagasjeregler. For å hjelpe dere har vi derfor gjort en sammenstilling av de vanligst brukte flyselskapene blant familier. Charterselskapene er ikke med på denne listen i første omgang. 

Vi har gått gjennom bagasjereglene til Norwegian, SAS, Widerøe, Coast Air, Sterling, KLM/Air France, British Airways, Lufthansa og Ryanair. Les mer ->

”Skjulte” avgifter hos flyselskapene

Mange flyselskap kamuflerer ekstra kostnader når de presenterer prisen på flybilletten. Ryanair, som ofte operer med den laveste billettprisen, har de største påleggene på prisen. Oversikten tar for seg tilleggavgiftene og prisoversiktene til Norwegian, SAS, Widerøe, Sterling Ryanair, British Airways, KLM/Air France og Lufthansa.
Til oversikten ->

Verdt å tenke på - noen praktiske tips

Nyttige bagasjetips
2007 har vært et rekordår for utbetalinger etter bagasjeforsinkelser, i følge Europeiske Reiseforsikring. Pakk smart og riktig for å unngå bagasjetrøbbel.

Unngå unødvendige tilleggsavgifter på flyreiser
Reisesøkemotoren Orbville.no gir følgende fem tips til hvordan du som konsument finner den beste prisen, og unngår unødvendige tilleggsutgifter.

Håndbagasjeregler fra 6.11.2006

Den 6. november ble det innført nye håndbagasjeregler i EU/EØS. Den største forandringen er at det kun er tillatt å ha flytende væske i små beholdere (1 dl).


Vi har dessuten samlet mange flere nyttige tips og gode råd.

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2006 www.familiereiser.no utgis av Happy Learning AS, Granveien 15c, 1178 Oslo, 22 29 68 32

Ansvarlig redaktør: Wenche Aale Hægermark
Om oss - Kontakt oss - Tips oss - Oppføring - Annonsere? - Bli medlem

 Google
 
   

 

 

 

 

Friend Link:Air Force 1 07 Schuhe,Air Force 1 Flyknit Schuhe,Nike Air Force 1 Mid 07,Nike Huarache Herren Schuhe,Air Jordan Sky High OG Schuhe,Nike Air Max 1 Ultra SE Schuhe
index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index