Hovedsiden      Hvor vil dere reise?      Hvordan vil dere reise?      Hva vil dere gjøre?      Hvor vil dere bo?      Hva vil dere vite?

Reisemål

Norge

Norden

Europa

Afrika

Amerika

Asia

Oseania

Reisemåte

Bil

Buss

Båt/Cruise

Fly

Tog

 

Aktiviteter

Ski & Snø

Sol & Bad

Fotturer

Sykkelturer

Naturen i nærheten

Sportsopplevelser

 Kulturopplevelser

Byferie

Bondegårdsferie

Museumsbesøk

Fornøyelsesparker

 

Overnatting

Fjellstue/Turisthytte

Vandrerhjem

Hotell

Feriebolig

Camping

Bondegård/Seter

Fyr

Interessant viten

Kart/Atlas

Matinspirasjon

Reisebrev

Reisebøker

Reisereportasjer

Spill

Hotell, resort og leilighetsanlegg

Gratis nyhetsbrev med reisetips og gode tilbud ->

Flere spesielle hotell
Jeg fascineres av hotell som er annerledes, og oppdaget flere superflotte  "one-of-a-kind" hotell på tripadvisors nye oversikt.

  

Tripadvisors hotelltips for 2009
Tripadvisors mange brukere sine tilbakemeldinger på hotellopphold danner grunnlaget for oversikten over de beste hotellkuppene for 2009.

Seks av de rareste hotellene rundt om i verden
Er du lei av ordinære hotell, og vil heller teste noe utenom det vanlige. Vi har bearbeidet en liste med fem av verdens mest merkverdige og ikke minst familievennlige overnattingsteder, fra svenske avisen Expressen - og lagt til et sjette fascinerende alternativ.

Vanskeligere å gjøre hotellkupp i Europa
Vår samarbeidspartner Hotels.com har nylig presentert sin globale hotell- og overnattingsprisundersøkelse for 2007. Mens Storbritannia har de høyeste prisene i Europa, kommer Norge og Sveits på delt andreplass.

Mange hoteller har fått øynene opp for at barnefamilier er en viktig målgruppe på helgene og i feriene, og stadig flere har derfor spesielle fasiliteter for barnefamilier og organiserer familievennlige aktiviteter. Noen hoteller satser enda sterkere og har bygget opp f.eks. egne store badeland eller store temabaserte lekeplasser. I skoleferier er det mange som har barnevennlig underholding.

Skal dere til et nytt sted og synes det er vanskelig å finne et passende hotell?
Et godt tips er å sjekke innom reisenettsteder som www.venere.comwww.tripadvisor.com og www.booking.com. Foruten å booke overnattingssted, kan dere lese hva andre gjester synes. Hotellgjestene er dessuten delt inn i forskjellige kategorier, bl.a. familie med små barn og familie med større barn.

Det finnes veldig mange hotellformidlere på nettet, og mange som frister med ”absolutt laveste priser”. Så hvis dere vil booke hotell på denne måten, er det verdt å sjekke mer enn én tilbyder. Reisebyråer kan ha de samme prisene, og av dem kan dere også få gode råd om passende hotell.

Det finnes dessverre også nettsteder som ikke tar så mye for å lure sine kunder, derfor er det greit å ta visse forholdsregler:
- Vær skeptisk til nettsteder som ikke oppgir kontaktinformasjon.
- Betal med kreditkort, da har du en ekstra sikkerhet hvis det oppstår problemer.
- Skriv ut eller lagre bekreftelsessiden med opplysninger om hva dere ble enige om. Ta dessuten vare på siden som beskriver rommet og hotellets fasiliteter. Ved uenigheter er det alltid en fordel med skriftlig dokumentasjon.

Selv om dere har tatt alle forholdsregler, så kan det være at hotellet ikke holder hva det lovet. I så fall er det viktig å klage med én gang. Da kan mange problemer bli løst. Hvis hotellet er fullt, så har dere krav på et like godt alternativ, og dersom dere må flytte til et dyrere sted, så skal du slippe å betale mellomlegget. Hvis problemene ikke løses på stedet, kan du prøve å kreve erstatning i etterkant. Da trenger du i så fall dokumentasjon, så: Ta bilder, bruk båndopptager til å spille inn støy, på spar kvitteringer for ekstrautgifter dere har hatt og prøv å skaffe vitner som skriver under på problemene.
 

Test av hotell, også ut fra barnas synspunkt

- Rondablikk Høyfjellshotell
- Four Seasons Resort Sharm El Sheikh
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

© 2006 www.familiereiser.no utgis av Happy Learning AS, Granveien 15c, 1178 Oslo, 22 29 68 32

Ansvarlig redaktør: Wenche Aale Hægermark
Om oss - Kontakt oss - Tips oss - Oppføring - Annonsere? - Bli medlem

 Google
 
   

 

 

Friend Link:Air Force 1 07 Shoes,Nike Air Force 1 Flyknit Sneakers,Air Force 1 Mid 07,Nike Air Huarache Sneakers,Nike Air Jordan Sky High OG,Air Max 1 Ultra SE
index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index