Hovedsiden      Hvor vil dere reise?      Hvordan vil dere reise?      Hva vil dere gjøre?      Hvor vil dere bo?      Hva vil dere vite?

Reisemål

Norge

Norden

Europa

Afrika

Amerika

Asia

Oseania

Reisemåte

Bil

Buss

Båt/Cruise

Fly

Tog

 

Aktiviteter

Ski & Snø

Sol & Bad

Fotturer

Sykkelturer

Naturen i nærheten

Sportsopplevelser

 Kulturopplevelser

Byferie

Bondegårdsferie

Museumsbesøk

Fornøyelsesparker

 

Overnatting

Fjellstue/Turisthytte

Vandrerhjem

Hotell

Feriebolig

Camping

Bondegård/Seter

Fyr

Interessant viten

Kart/Atlas

Matinspirasjon

Reisebrev

Reisebøker

Reisereportasjer

Spill

Seks av de rareste hotellene rundt om i verden

Gratis nyhetsbrev med reisetips og gode tilbud ->

Er du lei av ordinære hotell, og vil heller teste noe utenom det vanlige. Den svenske avisen Expressen har funnet frem til fem merkverdige hotell, selv har vi lagt til et ruinhotell.

1. Giraffe Manor, Kenya
Pittoreske Giraffe Manor i Langata har ikke bare tobente gjester. Her er også sjiraffer velkomne. Sjiraffene går fritt rundt på resoirten og kan når som helst dukke opp utenfor vinduet ditt. Kanskje lener de seg også ned til frokostbrodet for å be om rester.
www.giraffemanor.com


2. Dog Bark Inn, Idaho, USA
Et Bed& Breakfast der dere kan du overnatte inni en hund – verden største Beagle. Ved å snekre og selge hundeskulpturer tjente gründerne Dennis Sullivan och Frances Conklin nok til å starte dette helt spesielle overnattingssteder. Inngangen er via ribbena og dere kan sove både i magen og hodet. Mange av hundemøblene er naturlig nok også lagd av Dennis & Frances.
http://dogbarkparkinn.com/index.html


3. Marmara Antalya, Turkiet
Luksus designhotell beliggende langs kysten like utenfor Antalya. Dette er visstnok verdens første hotell med et roterende annex, der gjesten i de 24 rommene hver dag våkner opp til en ny utsikt. I tillegg til dette annexet har hotellet en hovedbygning med 208 rom.
http://www.themarmarahotels.com/The-Marmara-Antalya/index.asp


4. Hobbit Motel, Otorohanga, Nya Zeeland
Dette er overnattingstedet for alle Ringenes Herre-fan. Dere kan bo, sove og spise som en hobbit – i rom som er innredet helt i stil med dekoren i filmene. Hobbitleilighetene har kjøkken, bad og det er plass til opp til seks personer. I tillegg til hobbit-tilværelsen, kan dere bo i tog, på båt eller i fly.
http://www.woodlynpark.co.nz/


5. Out´n´about Treesort, Oregon
Her kan dere bo oppe i trærne. Det finnes 18 hytter med forskjellig standard og størrelse. Fra the Swiss family complex for storfamilien til Tree Room Schoolhouse Suite som passer for vitebegjærlige. Det er massevis av spennende aktiviteter på gang her, som f.eks. rafting og rideturer, og naturligvis trehyttebyggerkurs.
http://www.treehouses.com/treehouse/treesort/home.html

Det finnes flere trehytte-resorter rundt omkring i Amerika – og dem kan du lese mer om her: http://www.treehouses.com/treehouse/treesort/treehouseinternational.html

6. Neemrana Hotell, Rajasthan, India
Dette spesielle hotellet i India er bygget i ruinene etter 1400-talls fortet Neemrana, som ble overgitt av den siste maharajan og ligger høyest oppe på en fjelltopp. Dette hotellet som i følge gjesteboken er Kate Winslets favoritthotell har ti etasjer, og trapper opp og ned flere steder og smale ganger som plutselig fører opp i et tårn eller små balkonger.
http://www.neemranahotels.com/neemrana/index.html 


Tilbake til hotell - hovedsiden

 


  

© 2006 www.familiereiser.no utgis av Happy Learning AS, Granveien 15c, 1178 Oslo, 22 29 68 32

Ansvarlig redaktør: Wenche Aale Hægermark
Om oss - Kontakt oss - Tips oss - Oppføring - Annonsere? - Bli medlem

Friend Link:Nike Huarache Mens Shoes,Nike Air Jordan Sky High OG Shoes,Nike Air Max 1 Ultra SE Shoes,Nike Air Max 2016,2017 Nike Air Max,Nike Air Max 90 Mid
index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index
Google