Hovedsiden      Hvor vil dere reise?      Hvordan vil dere reise?       Hva vil dere gjøre?      Hvor vil dere bo?      Hva vil dere vite?

Reisemål

Norden

Europa

Afrika

Amerika

Asia

Oseania

 

Reisemåte

Bil

Buss

Båt/Cruise

Fly

Tog

 

Aktiviteter

Ski & Snø

Sol & Bad

Fotturer

Sykkelturer

Naturen i nærheten

Sportsopplevelser

 Kulturopplevelser

Byferie

Bondegårdsferie

Museumsbesøk

Fornøyelsesparker

 

Overnatting

Fjellstue/Turisthytte

Vandrerhjem

Hotell

Feriebolig

Camping

Bondegård/Seter

Fyr

 

Interessant viten

Bøker

Kart/Atlas

Matinspirasjon

Reisebrev

Reisereportasjer

Spill

Bøker til reiser, inspirasjon og nytelse!

Gratis nyhetsbrev med reisetips og gode tilbud ->

Det finnes både reisebøker laget med tanke på barna (og barnefamiliene). For eksempel Bli med oss til ... bøkene som vi utgir på Forlaget Happy Learning AS.
Dessuten gir en del av de generelle reisebøkene også noen tips til barnevennlige aktiviteter. Og; det finnes flere bøker med generelle tips til barnefamilier på tur. 


 

 

Reisebøker for barn og unge

Reisebøker laget spesielt for barna (og barnefamilier) har funnets på det norske markedet i noen år. Så vidt vi har kunnet se finnes de to seriene Bli med oss til .. og Min reise til .., som begge er norske. Dessuten har Bokormen Fakta, bøker om visse land der det også finnes reisetips.

 

Siden det er vårt forlag som produserer Bli med oss til ... bøkene, synes vi naturligvis at disse bøkene er både gode, nyttige og inspirerende. Men for å være sikre på at vurderingen er helt upartisk, vil vi få uavhengige "testbarn" og testfamilier til å vurdere de forskjellige seriene.
 

Reisehåndbøker - ut fra barnefamiliers behov

Det finnes massevis med reisebøker - og reiseguideserier. En del av dem er produserte for mengder av land, og deretter oversatt aktuelle språk.

Vi bruker reiseglade foreldre til å teste de forskjellige seriene; med tanke på hvor inspirerende og nyttige de er for familier på tur.

 

Les mer i vår test av reisehåndbøker for byferier ->

 

Bokanmeldelser

Reiseguiden Danmark av Karin Muri
-
Denne boken falt virkelig i smak – og lysten til å utforske mer av Danmark har økt betraktelig. ->

Båtmat - på to bluss i ferien av Erik Røed
- En inspirerende kokebok med mange kreative, utradisjonelle oppskrifter og nyttige råd. ->

Best i baksetet! Bilatlas for store og små
- Et flott bilatlas som gjør det lett for de litt større barna å følge med på hvor ferden går, og hvor de omtalte familievennlige attraksjonene befinner seg.  ->

 

 

 

 

 

 

 

© 2006 www.familiereiser.no utgis av Happy Learning AS, Granveien 15c, 1178 Oslo, 22 29 68 32

Ansvarlig redaktør: Wenche Aale Hægermark
Om oss - Kontakt oss - Tips oss - Oppføring - Annonsere? - Bli medlem

 

 

 

 

Friend Link:Yeezy 350 Boost V2,Adidas Yeezy 750 Boost,Adidas Zestra Chaussures,Nike Air Force 1 07,Air Force 1 Flyknit Chaussures,Air Force 1 Mid 07 Chaussures
index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index
NIKE AIR PRESTO ULTRA FLYKNIT,NIKE AIR PRESTO ULTRA FLYKNIT,NIKE AIR ZOOM ALL OUT,NIKE BLAZER MID MEN,NIKE CLASSIC CORTEZ MEN,NIKE CHUCK POSITE